Ideeën ontwikkelen

Ik ben een bedrijfseconoom (RUG) met ruim twintig jaar leidinggevende verantwoordelijkheid in brede bedrijfsvoeringsfuncties (Financiën, HR, Facilitair, Huisvesting, Informatiemanagement, ICT) en ben diepgaand thuis in de financiële kolom. 

 

Mijn werkervaring strekt zich uit van rijksoverheid tot gemeenten, van zorginstellingen tot de bancaire sector. 

Met mijn brede ervaring en kijk op bedrijfsvoering help ik organisaties om een effectieve, soms onconventionele, oplossing te kiezen en implementeren. Ik ben gewend om in complexe, sterk veranderende omgevingen met uiteenlopende krachtenvelden te acteren.

 

Als interim manager bedrijfsvoering gaf ik diverse keren leiding aan de opbouw van bedrijfsvoeringteams, begeleidde ik (administratieve) fusies en overdrachtstrajecten en was betrokken bij enkele succesvolle herstructureringstrajecten. 

 

Ik ben daarmee te typeren als een inspirerend interim manager Bedrijfsvoering, sterk in enthousiasmeren en stimuleren van mensen. Pragmatisch, flexibel, slim, analytisch, daadkrachtig, besluitvaardig, klant- en samenwerkingsgericht zijn sterk ontwikkelde talenten. 

 

Ik ben beschikbaar als interimmanager bedrijfsvoering binnen de sectoren Zorg & Welzijn en non-profit organisaties.

 

Specialities:

 - Zorg en welzijn (WLZ, WMO en ZVW)

 - Sociaal Domein Gemeenten

 - Bedrijfsvoering (Financiën, Facilities, Zorgadministratie, Controlling, HRM, ICT)

 - Management

 - Projectmanagement

 - Beleidsadvies

 

Meer weten? Bekijk ook mijn LinkedIn-profiel!